Política de privacitat de dades

Identitat i adreça del responsable del fitxer on són les seves dades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal, Eduard Massana Moner amb domicili a Maçanet de la Selva (d'ara endavant el gestor de fitxers), informa a entrar les seves dades a través dels formularis electrònics de la nostra web subministraran ens certes dades de caràcter personal seran tractades de manera automatitzada i incorporats als corresponents fitxers Eduard Massana Moner propietària i Responsable.

Finalitat del tractament de les dades

La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a objectiu fer participar en concursos i promocions que ofereixen a través del nostre lloc web www.timeskp.com, així com rebre el nostre butlletí si vostè desitja. Pel present document, consentiu al tractament de les dades per tal de ser utilitzat per a l'enviament de promocions de publicitat i Prospecció comercial a través de qualsevol mitjà, inclòs per mitjans electrònics, per l'empresa Eduard Massana Moner i altres sectors relacionats de telecomunicacions, finances, oci, formació, béns de consum, automoció i energia.

Drets d'accés, rectificació i cancel·lació

En qualsevol moment que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant la seva sol·licitud escrita i firmada dirigida pel departament Legal de Cristina Andrés Raya acompanyada de fotocòpia del DNI a l'adreça dalt indicat o a la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També, en qualsevol moment pot revocar el consentiment anterior a la transferència de les seves dades personals i la recepció de comunicacions comercials per enviar una comunicació en aquest sentit a l'adreça de correu electrònic indicant la paraula "Baixa" en el tema a l'adreça dalt referenciat.

Assignació

Si vostè és premiat en un dels nostres concursos o promocions, va autoritzar la publicació de les seves dades personals a la nostra web i perfils socials de Eduard Massana Moner de Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Google i Pinterest d'anunciar que ha estat la persona guanyadora. També, vostè consenteix a la comunicació de dades Eduard Massana Moner proveïdors externs relacionats amb els sectors de les telecomunicacions, finances, oci, formació, béns de consum, automoció i energia, per tal de ser utilitzat per a l'enviament de promocions de publicitat i Prospecció comercial.

Atenció! Aquesta web fa servir cookies y tecnologíes similars.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Saber més

Accepto